Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Hírek, közlemények Egyeztetés a karitatív szervezetekkel

Egyeztetés a karitatív szervezetekkel

E-mail Nyomtatás PDF

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója egyeztetésre hívta a megyei karitatív szervezetek vezetőit az együttműködés lehetőségeiről. A megbeszélésen a Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt Tolna Megyei Szervezete, valamint a Katolikus Karitász és a SZILÁSZ Református Támogató Szolgálat jelent meg.

Wéber Antal tű. ezredes igazgató tájékoztatta a megjelenteket az eddig kialakult, illetve a várható helyzetről, valamint a katasztrófavédelem által megtett intézkedésekről, felkészülésről a Dunán levonuló árhullám tekintetében. Igazgató úr ismertette a katasztrófavédelemhez érkező felajánlások kezelésének módját, és kérte a karitatív szervezetek együttműködését az adományok gyűjtésében és elosztásában.

A szervezetek előre is köszönik az eddigi felajánlásokat, és egyúttal kérik a lakosságot, hogy csak használható, jó állapotban lévő tárgyakat ajánljanak fel.

MVK Tolna Megyei Szervezete vállalja, hogy a védekezés ideje alatt kávé, tea, csokoládéval, vizzel látja el napi egy alkalommal a gáton dolgozókat.

Kérjük a lakosságot, munkáltatókat, hogy ehhez természetbeni vagy pénzbeli felajánlásokat tegyenek!

Módja: 7100 Szekszárd, Dózsa Gy. u. 1. Vöröskeresztes iroda (befizetés, adomány leadása)

Számlaszám: 10404601-49535149 -5256 1001

 

Módosítás: ( 2013. június 13. csütörtök, 10:16 )  

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak